Monday, March 30, 2009

Ezust-kek karkoto

Ezt a gyongyot a gyongyvasaron vettem.Akkor meg nem tudtam mit fogok belole kesziteni, de nagyon megtetszet, hogy haromszog foramaja volt.Majd beszeltem Belyvel es megmutogattam mit is vettem ekkor ajanlotta, hogy probaljam ki heringbone fuzessel.Bevallom szenvedtem vele, mert nem nagyon akartak a gyongyok ugy allni ahogy en akartam, igy nehol latni, hogy a gyongyok gyoztek es nem en, de azert szerintem szep lett.


Friday, March 27, 2009

Elso dijacskam:)


Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást "

Hat nekem ez az elso dijam, nagyon orulok, hogy Bely gondolt ram.Egyelore 5 kedves blogos baratnak szeretnem tovabb kuldeni:

Annanak: http://annagyongyekszerei.blogspot.com/

Viragos Peyote

Mult hetvegen voltunk Torontoba gyongyvasaron.Ahol sok-sok szep gyongyot lattam, valamint sikerult vennem is parat.

Mar regota kacsingattam erre a mintara, amit Kashaya oldalan talatam(Thank you Kashaya!).A Parom segitett a szin valasztasban,ami szerintem nagyon jol sikerult.Mivel mindig mashogy nezz ki a fenyben!Alig varom, hogy majd hordhassam.

Eloszor csinaltam ilyen kapcsot a karkoto vegere, szerintem annyira nem is lett rossz.


Thursday, March 19, 2009

Peyote karkoto

A megmaradt gyongyeimbol ez a karkoto lett.Bar a kepek annyira nem adjak vissza hogy milyen szep is a szine.Tuesday, March 17, 2009

Elso heringbone karkotomEloszor amikor meglattam a mintajat ugy gondoltam ez biztos bonyolult.DE amikor elkezdtem fuzni, nagyon egyszeru volt es nagyon elveztem a fuzeset.Biztos lesz tovabbi hasonlo.

Haromszog es peyote karkoto


Csak probalkoztam , hogy mit is lehet kezdeni a haromszogekkel.:)

Vezsuzsi mintaja alapjan en is elkeszitettem a haromszoget es a karkotot.Nagyon koszonom neki a mintat.Meg nincs teljessen kesz, meg nyaklancra kell tennem.De varom, hogy hordhassam.
A pillangos karkotot nagyon szeretem hordani.

Piros es fekete


Sajat tervezesu nyaklanc vagyis az otlet az enyem, viszont a parom rajzolta meg a pontos mintat.Szoval kozos volt a munka. Nekem nagyon tetszik!

Igaz ez is egyszeru minta , de szerintem ari lett.


Viragos nyaklanc


Meg kapocsra var, de szerintem egy nagyon kedves minta ez.Bevallom mar nem tudom hogy kitol mentettem le.

GyongyeimVegre erot, es batorsagot vettem magamon, hogy belekezdjek a blog irasba.Valoszinu meg docogosen fog menni, a szerkesztese, de remelem hamar belejovok.Igy akkor most megmutatom eddigi munkaimat nektek.Remelem tetszeni fognak a munkaim.