Wednesday, June 24, 2009

One Lovely Blog Award



Ketten is megleptek ezzel a dijjal amit nagyon koszonok Belynek es Ilgyanak!koszonom hogy gondoltatok ram e smegosztjatok velem a dijat!

A szabályok magyarul és angolul:

1, a díjat rakd ki a blogodba,

2, akitől kaptad annak a linkjét tedd alá,

3, majd válassz ki 15 blogot,amelyik elnyerte a tetszésedet és add át neki a díjat, a blogodban ne feledd kirakni a linkjét annak akinek tovább adod,

4, értesítsd őket

BLOG AWARDThe rules for this blog award are: Accept the award, post it on your blog with the name of the person who gave you the award. Be sure to link their blog so people can visit them!! Pass the award to 15 other blogs you've newly discovered. Remember to post to their blog to let them know they've received the award!



Tudom a dij azt mondja15 embernek adjam tovabb de en most csak par blog tarsamnak szeretnem tovabb adni, mert tudom mar lassan korbe er a kor es mindenki megkapta.

Valasztottjaim:

Eszti

Livia

Hoyacarnosa

Alexandra

Emma

Kali Gopika

Dragonyss

3 comments:

  1. Köszönöm a díjat, Fruzsi. Nagyon aranyos vagy hogy rám gondoltál.Köszönöm a megjegyzést is, Anyukám nagyon örült a nyakláncnak (:-).
    Jó gyöngyözést, majd még jövök!

    ReplyDelete
  2. Nagyon szivesen KAli Gopika!Neked jo fuzogetest a tovabbiakban!

    ReplyDelete
  3. Fruzsi, köszönöm a díjat, nagyon jól esik hogy rám is gondoltál!!! Remélem nem gond ha nem teszem ki a blogomba mert már tényleg körbeért a díj :) Ez persze azt jelenti hogy mennyi sok ügyes gyöngyös van :)

    ReplyDelete